Selecteer een pagina

Coaching

Als de gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) niet is wat je zoekt, maar je wil wel begeleiding naar een gezondere leefstijl.

 

Wat houdt coaching in?

Als je niet voldoet aan de eisen om deel te nemen aan een GLI (zie hiernaast voor de voorwaarden), of je ziet het niet zitten om in een groep deel te nemen, dan kun je kiezen voor 1 op 1 coaching.

Ik start altijd met een (gratis) kennismakingsgesprek van ongeveer 15 minuten. Jij kunt aangeven wat je doel is en welke begeleiding je zoekt en ik kan je vertellen hoe we samen aan de slag gaan.

Voor de intake ontvang je van mij een vragenlijst, die we zullen bespreken tijdens het intakegesprek. De intake duurt ongeveer 60 minuten, waarin je ook je doel vaststelt en vast een eerste start gaat maken met het eerste stapje.

We maken nog een vervolgsafspraak van 60 minuten, waarin we dieper op je doel ingaan en welke stappen je kunt nemen naar dat doel toe. Eventueel bespreken we je “thuisopdracht” die je bij de intake hebt meegekregen (denk bijvoorbeeld aan het bijhouden wat je eet, hoe je slaapt, etc). Daarna kun je beslissen of je nog verder door mij gecoached wil worden, of dat je het zelf verder oppakt. In de vervolgconsulten (30 minuten) bespreken we steeds hoe het met je gaat, of je de stappen zet die je wil zetten. Ik heb een positieve benadering: we kijken vooral naar stappen die wel lukken (waarom lukt het wel?) en passen dat toe op momenten dat je het moeilijk hebt.

Tarieven

Intake en eerste consult (beide 60 min): € 180,- (incl. 21% BTW)

Vervolgconsulten (30 min): € 45,- (incl 21% BTW)

Je kan deelnemen aan een gecombineerde leefstijlinterventie (CooL) als je:

  1. 18 jaar of ouder bent;
  2. overgewicht hebt (BMI tussen 25 en 30) en daarnaast slaapapneu of artrose of een vergrote buikomvang of een verhoogd risico op diabetes of hart- en vaatziekten hebt;
  3. ernstig overgewicht hebt (BMI van meer dan 30).