Selecteer een pagina

Leefstijlcoach Rivierenland

Opleidingen:

Leefstijlcoach – Sonnevelt (2022)

Specialisatie sportvoeding – LOI (2020)

Specialisatie kind en voeding – Leefstijlwijzer opleidingen (2017)

Gewichtsconsulent – CIVAS (2017)

Officier Zeedienst – Koninklijk Instituut voor de Marine (2001)

Hallo! Mijn naam is Anouk van Dijk – van Roon en samen met mijn man en 3 jongens woon ik in Tiel, midden in de regio Rivierenland.

Eigenlijk ben ik de hele dag wel bezig met gezondheid. Dat betekent niet dat ik heel veel sport en op sla en wortels leef! Maar ik ben wel bewust bezig met wat ik doe en eet en zorg dat ik op tijd mijn rust en ontspanning pak. Ik blijf graag op de hoogte van de laatste inzichten over leefstijl, zodat ik die kennis toe kan passen in mijn praktijk.

Ik sta graag in de keuken om lekker en gezond te koken voor mijn gezin. Met drie (pré) pubers in huis is er altijd wel iemand die trek heeft!

Ik ben graag buiten, het liefst uren dwalen op mijn race- of gravelfiets door de Betuwe of over de Utrechtse Heuvelrug. Bij minder tijd probeer ik een stukje te wandelen. Ik hou wel van droog weer! Als het te nat en koud is, spring ik op de indoorfiets.

Met ons gezin zijn we graag buiten. Onze vakanties zijn dan ook altijd meer op rust en natuur dan de hektiek van een stad gericht. We gaan het liefst de heuvels of bergen in, heerlijk wandelen met mooi uitzicht en een picknick onderweg. Ook gaan vaak de (gravel)fietsen mee.

Na mijn tijd bij de Koninklijke Marine heb ik mijn praktijk als gewichtsconsulent opgezet. Ik haal veel voldoening uit het begeleiden van cliënten naar een gezonder leven! In het begin richtte ik me met name op voeding, maar ik merkte al snel dat een gezonde leefstijl verder ging dan alleen die gezonde voeding en voldoende bewegen.

Ik heb daarom in 2022 de post-HBO opleiding Leefstijlcoach gedaan, zodat ik cliënten nog beter naar een gezonde leefstijl kan coachen. Voeding zal voor mij altijd een belangrijk aandachtspunt blijven, maar vooral ook voldoende bewegen en zorgen voor rust en ontspanning zijn heel belangrijk in mijn praktijk.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN). Daarnaast ben ik CooL-coach. CooL is een gecombineerde leefstijlinterventie die onder bepaalde voorwaarden wordt vergoed door de zorgverzekering.

 

KvK 69127530
Kabiz 18107921684
BLCN L1349